När jag gjorde bort mig på Trettondagsaftonsbalen

Hittade i kameran några bilder från ett matäventyr i början av januari som vi var med om. Hudiksvalls Musikaliska Sällskapet arrangerade nämligen sin årliga Trettondagsaftonsbal med stipendieutdelning. Precis som övriga läkare, respektive och konstnärliga själar i Hudiksvall så dressade vi oss till tänderna och begav oss dit. 
 
Anders var redan på plats då han är med i styrelsen och hjälpte till att arrangera kvällen. Jag kom tillsammans med några vänner. De övriga gästerna stod uppradade längsmed trappan och pratade med varandra. Det hela såg mycket trevligt ut och jag fortsatte uppåt tills jag insåg mitt misstag. Alla stod uppradade längsmedtrappan därför att det var en tradition att alla gästerna skulle hälsa på varandra när man kom. När man hälsat på alla så ställde man sig sedan sist i ledet och väntade tills fler personer kom som arbetade sig ledet upp och hälsade på alla. Lite smidigt kastade jag mig in i hälsandet och hoppades att ingen av Anders överläkare eller vänner hade sett mitt misstag. Ooops.
 
Resten av kvällen förlöpte dock smärtfritt och mycket trevligt. Fin mat. Supertrevligt sällskap vid bordet. Fantatiska uppträdanden från musikstipendiaterna.  Bra liveband. Trevligt dansande. Mitt bordssässlap visade sig vara Peter Jöbacks pianist och han var en vädlgit rolig person, vi improviserade fram två karaktärer som vi lyckades hålla igenom halva middagen. Jag hoppas jag får gå på detta event fler gånger. Hudiksvall levererar.

Theresia | Bal, Hudiksvall | |
Upp