Vad gör du nu för tiden?

Alltså vad säger man. Just nu är jag så himla glad. Har fullt upp med skola, kökrenovering och jobb, men det som upptar större delen av min vakna tid just nu är mitt senaste projekt GoJord. Där kombinerar jag så himla många av mina passioner; Entreprenörskap, bra mat, kreativitet, träffa nya personer, träffa nördiga matpersonligheter och att göra något som bidrar till en bättre värld.
 
Jag och min partner in crime Oytun har startat en webbutik för ärlig mat. Med det så menar vi mat som är producerad av småskalig svenska producenter med extra mycket hjärta i det de gör. Många av vår samarbetspartners har produkter som är ekologiska eller KRAV-certifierade. Vi satsar dessutom extra mycket på att möjliggöra för konsumenter att kunna köpa närproducerad mat.
 
Närproducerad konventionell mat kan ofta vara bättre för miljön än ekologisk som har transporterats stora avstånd. Men den nyttan avtar snabbt om alla ska åka från gård till gård för att själva köpa maten, dessutom är det många som inte har bil. Därför vill vi göra det enklare för folk att äta bra mat. Vi ser till att koppla ihop grymma bönder med grymma personer som vill äta bra mat. Det blir mer pengar till bonden som kan fortsätta att driva sin gård på ett hållbart sätt, och konsumenten får tillgång till mat som smakar bättre både för kroppen och själen, direkt hem till sin dörr.
 
Like:a gärna vår facebooksida och titta in vår hemsida www.gojord.se!
Ibland skriver jag även blogginlägg på GoJords blogg.
 
P.s en trevlig bonus med denna sysselsättning är att jag får träffa och klappa på en massa fina djur på alla bondgårdar. Är inte Disa, kon på bilden ovan, den finaste ko ni någonsin sett?
 
Join the moo-ment!
 
Theresia | |
Upp